INDUSTRIELLE VASKEANLÆG

Vaskeanlæg: Rengøring i høj kvalitet, der matcher dine krav

Et KSN-vaskeanlæg giver dig en konkurrencefordel ved at hjælpe dig med at opnå optimal rengøringskvalitet. Vores industrielle vaskeløsninger fås som standardanlæg og kundetilpassede anlæg. 

Creating
solutions
together

Mere end bare et vaskeanlæg

Vores vaskeanlæg er udviklet til et lavt energiforbrug og er fremstillet af komponenter i høj kvalitet. Dette og den høje servicevenlighed sikrer, at dine vaskeanlæg kan køre effektivt 24/7/365.

Et vaskeanlæg handler ikke kun om rengøring af emner. Det skal passe til din virksomhed, din arbejdsgang og dine renhedskrav. Vi finder den rette vaskeløsning sammen med dig, og vi hjælper dig lige fra den indledende kontakt til service og vedligehold, når vaskeanlægget er i drift. Med mere end 600 leverede vaskeanlæg har vi bevist, at vi kan gøre en forskel – for alle lige fra små lokale maskinfabrikker til førende globale industrivirksomheder og i brancher fra HVAC til bilindustrien.

DET GRUNDLÆGGENDE

Principperne bag industrivask

Alle rengøringsprocesser, der benyttes i vores vaskeanlæg, involverer fire parametre: temperatur, tid, kemi og mekanik.

Læs mere om de grundlæggende principper bag rengøring, og hvordan vores vaskeanlæg er udviklet til at kombinere de fire parametre effektivt.

SE PRINCIPPERNE BAG INDUSTRIVASK

ksn, principperne bag industrivask

BRANCHEFØRENDE TEKNOLOGIER

Håndtering af alle procesfaser i vores vaskeanlæg

Vi trækker på vores omfattende ekspertise i vask af emner med brancheførende teknologier, når vi udvikler og konstruerer vaskeanlæg, der opfylder dine krav.

Spulevask/skylning

Spulevask med lavt til højt tryk for at opnå præcisionsrengøring på overflader og i huller i emner

Dypperensning/skyl

Bredt udvalg af dyppeløsninger, herunder vask af emner med turbulens og oscillering

Ultralydsrensning

Effektiv ultralydsrensning som inline- eller standalone-løsninger til høje renhedskrav

Tørring

Energioptimerede og højeffektive tørresystemer med varm luft

Vakuumtørring

Til komplekse og temperaturfølsomme emner

Transportsystemer

Transportbånd, roterende vasketromler og specialdesignede fastgørelsesløsninger

Filtrering

Vaskeanlæg har filtre og olieudskillere, der forlænger vaske- og skyllevandets levetid

Pick & Place og automatisering

Automatiseret håndtering af emner og integration i dine produktionslinjer

Overvågning og kontrol

PLC-baserede kontrolsystemer med HMI-touchpaneler til procesoversigt, energimåling og fjerndiagnostik

Standardvaskeanlæg

Er du på udkig efter et omkostningseffektivt vaskeanlæg? Vi har trukket på vores erfaring til at udvikle et udvalg af standardvaskeanlæg, der giver dig omkostningseffektiv vask af emner. Se vores udvalg af gennemprøvede og testede standardvaskenanlæg med korte leveringstider.

Standardvaskeanlæg

Kundetilpassede vaskeanlæg

Vi samarbejder med dig om at definere dine krav og tilpasse og levere det vaskeanlæg, der passer til dine behov. Vores vaskeanlæg tilpasses netop din virksomhed, din arbejdsgang og dine renhedskrav.

KUNDETILPASSEDE VASKEANLÆG

DRIFTSFORDELE

6 gode grunde til at vælge et KSN-vaskeanlæg

Et KSN-vaskeanlæg giver dig adskillige fordele hver dag i hele vaskeanlæggets levetid.

Træk på mere end 30 års erfaring

I mere end 30 år har vi anvendt hele vores vifte af interne kompetencer inden for design og konstruktion til at fremstille high-end vaskeanlæg. Når du arbejder med KSN, kan du trække på denne erfaring og vores engagement. Vi lytter, vi stiller de rigtige spørgsmål, og vi finder løsninger sammen med dig.

Effektiv vask af emner

Vores vaskeanlæg er udviklet og fremstillet til effektivt at fjerne af alle typer fedt, smøremidler, spåner og meget mere. Det sikrer en høj og ensartet kvalitet i dine vaskeprocesser.

Lave drifts- og totalomkostninger

Vores vaskeanlæg er udviklet til robust ydeevne, energieffektivitet og høj funktionalitet, hvilket sænker dine driftsomkostninger. Vi anvender komponenter af høj kvalitet fra førende producenter, f.eks. pumper fra Grundfos og PLC’er fra Siemens, så du får høj oppetid, lang levetid, kort tilbagebetalingstid og lave samlede ejeromkostninger fra vugge til grav.

Bæredygtig drift

Vores vaskeanlæg er udviklet til lavt forbrug af strøm og vand, hvilket giver dig mulighed for at nå dine procesmål med det lavest mulige CO2-aftryk og den lavest mulige miljøpåvirkning.

1 eller 5 års garanti

Få ro i sindet med KSN’s produktgaranti. Vores vaskeanlæg leveres med 1 års garanti, der kan udvides til 5 år med en KSN-serviceaftale.

Fremtidssikret

Vores vaskeanlæg er udviklet og fremstillet til at være nemme at opgradere. Du kan nemt og hurtigt tilføje filtre, olieudskillere og kommunikation med andet procesudstyr, så du kan tilpasse dit udstyr til fremtidige udfordringer og krav.

I MASKINRUMMET

Se vores vaskeanlæg

Få et indblik i funktioner, detaljer og innovationer i vores KSN-vaskeanlæg. Se eksempler på alle vores vaskeanlæg, som vores to standardvaskeanlæg: gennemløbsvaskere og tromlevaskere og vores tilpassede vaskeanlæg – lige fra simple designs til komplekse produktions- og automatiseringsløsninger.

VASKEANLÆG I AKTION

VORES PROCES

At konstruere vaskeanlægget er den nemme del

Vi kan designe og konstruere vaskeanlæg, der kan rengøre stort set alt. Udfordringen er at give dig lige præcis det, du har brug for. Vi har defineret en proces til opfyldelse af dine krav, lige fra identifikation og specifikation af dine krav til design, udvikling og fremstilling af et vaskeanlæg, der opfylder disse krav.

SE VORES PROCES FOR KONSTRUKTION AF VASKEANLÆG

LAVET TIL AT SPARE ENERGI

Vaskeanlæg designet til energieffektivitet

Vi designer alle vores vaskeanlæg, så de bruger så lidt vand, rengøringsmiddel og strøm som muligt. Når du køber en KSN-løsning, kan du være helt sikker på, at du får et energieffektivt vaskeanlæg. Det ligger i vores DNA.

LÆS MERE OM ENERGIBESPARELSER

REFERENCER PÅ VASKEANLÆG

Anvendt af industrivirksomheder over hele verden

Se, hvordan vores vaskeanlæg har hjulpet industrikunder over hele

verden med at levere den kvalitet, de har brug for.

 

REFERENCER PÅ VASKEANLÆG

KONTAKT OS

Få mere at vide om vores vaskeanlæg

Har du brug for flere detaljer om vores vaskeanlæg eller proces? Kontakt os i dag.

Carsten Brødsgaard
Vaskeanlæg
+45  87 99 77 29
Email

Søren Thomsen
Vaskeanlæg og specialmaskiner
+45 87 99 77 32
Email

Michael Jacobsen
Eksport
+45 87 99 77 24
Email

Lad os ringe dig op

Ved at udfylde kontaktformularen indsender du dine persondata til KSN. Vi beskytter dine data i henhold til europæiske databeskyttelseslove. Læs vores politik om databeskyttelse​ for at få flere oplysninger.

 

keyboard_arrow_up