Historien om KSN

Om os

KSN's historie begyndte i 1988 med en enkelt ordre på et vaskeanlæg. Siden da er vi vokset - i medarbejdere, kunder og ekspertise. Vi har 35 års erfaring i at levere kvalitetsløsninger til virksomheder i Danmark og globalt. Vi leverer kvalitetsløsninger, der opfylder dine behov og er nemme at vedligeholde. Velkommen til KSN, hvor vi skaber løsninger sammen.

1988-1990

Etablering

At finde løsninger sammen med vores kunder har altid været vigtigt for KSN, så det er næppe en overraskelse, at virksomhed blev grundlagt for at løse et vigtigt problem: En lokal kunde havde bestilt et vaskeanlæg fra en anden virksomhed, der pludselig gik fallit. KSN blev grundlagt den 8. juni 1988 for at fremstille anlægget.

Den nye virksomhed fik navnet KSN ud fra forbogstavet i de tre stifteres efternavne: Niels Klode Larsen, Jørn Skovhus Jørgensen og Erik Nyhus. I et lejet lokale i Bjerring afsluttede den nye virksomhed den første ordre af mange på et vaskeanlæg - og lokalet blev snart for lille.

 

1991-2000

Stabil vækst

KSN voksede støt og roligt med en produktportefølje, der inkluderede vaskeanlæg, specialmaskiner og personlifte. I 1991 landede vi vores første ordrer på testanlæg og vaskeanlæg til den globale pumpeproducent Grundfos. Kort efter fik vi vores første eksportordrer til Tyskland, Sverige og England. Vi fik også vores første lærlinge i starten af 1990’erne og har siden da udlært mange dygtige metalarbejdere og elektrikere.

Som et resultat af succesen flyttede KSN i 1998 til større faciliteter i Bjerringbro, hvor vi fik mulighed for at tilbyde eltavler, PLC-programmering og el-arbejde. Året efter udvidede vi fabrikken, og vi underskrev vores første aftale med en distributør i Tyskland, hvilket styrkede vores internationale tilstedeværelse og forberedte os på det nye årtusinde.

 

2001-2010

Faklen gives videre

Den positive udvikling hos KSN fortsatte efter århundredeskiftet. I 2004 tilføjede vi endnu en produktionshal og en lagerhal til vores faciliteter, og i 2006 startede vi en separat el-afdeling på en anden adresse. KSN’s kvalitetsløsninger og gode kundeservice betød, at der blev ved med at komme ordrer fra danske og udenlandske kunder.

Efter næsten 20 år med stabil vækst blev et ejersifte en realitet: Henrik Larsen og Carsten Brødsgaard (billede) overtog ledelsen af KSN i 2007. Det nye ejerskab indebar ikke en ændring af virksomhedens kernefokus. KSN fokuserede stadig på kundeservice, organisk vækst og innovation: en tilgang, der banede vejen for milepæle i det næste årti.

2011-2020

Milepæle og nye retninger

I 2015 leverede vi et større pumpetestanlæg til en ungarsk fabrik. Det krævede 70 lastbiler at transportere de påkrævede dele og materialer for at konstruere det 2.500 m2 store anlæg med 1.400 rør, 500 tons stål og 28 tons bolte. Året efter leverede vi vores vaskeanlæg nr. 500.

Årtiets slutning blev markeret med nye tiltag. I 2015 introducerede vi vores slogan og vision Creating Solutions Together, i 2017 afsluttede vi vores ejerskifte, hvor seks nøglemedarbejdere blev medejere, og i 2019 flyttede vi til vores nuværende 5.500 m2 store faciliteter på Bjerring Hede 12 – en platform for fremtidig vækst med ny produktionsteknologi.

 

Kontakt os

Lad os få en snak

Vil du gerne have flere oplysninger om KSN og vores løsninger?
Kontakt os i dag.

Michael Jacobsen
+45 87 99 77 24
muj( @ )ksn.dk

Michael Jacobsen, Eksport

Lad os ringe dig op

Ved at udfylde kontaktformularen indsender du dine persondata til KSN. Vi beskytter dine data i henhold til europæiske databeskyttelseslove. Læs vores persondatapolitik​ for at få flere oplysninger.

 

keyboard_arrow_up