VORES PROCES

Vi finder løsninger sammen med dig

Uanset hvilken KSN-løsning det drejer sig om, følger vi den samme proces og arbejder sammen med dig for at identificere og opfylde dine behov. Se vores proces og hvordan vi finder løsninger sammen med dig.

Vores proces når du er kunde hos KSN

Første kontakt

Uanset hvordan vi mødes, er vores første kontakt altid udgangspunktet for den efterfølgende udviklingsproces, vi skal arbejde sammen om.

Teknisk produktspecifikation

Sammen klarlægger vi dine behov og udvikler ideer til at opfylde dine krav. Hvad har du brug for fra os, og hvordan kan vi hjælpe dig? Vi lytter, vi stiller de rette spørgsmål, og vi udnytter vores omfattende projekterfaring og teknologiske viden til at skitsere en mulig løsning for dig.

Tilbud og ordre

På baggrund af den tekniske produktspecifikation kommer vi med et tilbud på en løsning, der opfylder dine krav. Vores tilbud er detaljerede og angiver, hvad der er inkluderet, og hvad der ikke er – så der ikke er nogen overraskelser. Hvis der er brug for det, reviderer vi tilbuddet på baggrund af vores dialog og tekniske revisioner.

Design, konstruktion og fremstilling

Vi designer din løsning, udfører design-review og konstruerer og fremstiller din løsning. Vi koordinerer med leverandører og afholder statusmøder. Risikovurderinger og kvalitetskontrol er en integreret del af denne projektfase, og vi afslutter med en FAT (factory acceptance test).

Levering

Vi arrangerer effektiv transport af den færdige og testede løsning til den destination, du angiver. Vi håndterer al den nødvendige dokumentation og arbejder med pålidelige logistikpartnere for at sikre, at dit udstyr ankommer rettidigt og sikkert til destinationen.

Installation

Når udstyret er ankommet, installerer vi løsningen hos dig, udfører indkøring og udfører en SAT (site acceptance test). Vi leverer al den nødvendige dokumentation som f.eks. brugermanualer, og vi tilbyder den nødvendige undervisning til dine operatører.

Drift

Når din KSN-løsning er oppe at køre, tilføjer værdi og giver dig et konkurrencemæssigt forspring, hjælper vi dig med at få mest muligt ud af din investering med hurtig service, reservedele, overvågning, fejlfinding og forebyggende vedligeholdelse.

Du kan få flere oplysninger på siden service.

Ekspertise og engagement. Og evnen til at lytte og stille de rette spørgsmål.

I 35 år har vi designet og konstrueret løsninger sammen med vores kunder ved at lytte til deres behov og levere løsninger, der optimerer deres processer og giver dem en konkurrencefordel.

Vaskeanlæg

Få optimal og ensartet rengøringskvalitet med en energieffektiv KSN-løsning til rengøring af emner. Løsningen er udviklet med vores omfattende ekspertise og brancheførende teknologier.

LÆS MERE

Testanlæg

Tjek, at dine produkter overholder specifikationerne, eller let dine udviklingsprocesser, med en simpel eller avanceret KSN-testløsning til motorer, pumper, ventiler og hydraulik.

Læs mere

Robotter og automatisering

Optimer processer, omkostninger og tid med en robot- eller automatiseringsløsning fra KSN, der er designet til at eliminere manuelle og gentagne opgaver og booste produktionskapaciteten.

LÆS MERE

Specialmaskiner

Få en omkostningseffektiv KSN-løsning, der opfylder dine krav, når en standardmaskine ikke er nok. KSN-løsningen er baseret på at tænke ud af boksen og vores brancheerfaring.

LÆS MERE

Kontakt os

Lad os få en snak

Har du brug for flere detaljer om vores proces?
Kontakt os i dag.

Michael Jacobsen
+45 87 99 77 24
muj( @ )ksn.dk

Michael Jacobsen, Eksport

Lad os ringe dig op

Ved at udfylde kontaktformularen indsender du dine persondata til KSN. Vi beskytter dine data i henhold til europæiske databeskyttelseslove. Læs vores persondatapolitik​ for at få flere oplysninger.

 

keyboard_arrow_up