Robotter og automatisering

Optimering af industrielle produktionsprocesser

 

Optimer dine industrielle produktionsprocesser med en fleksibel robot- eller automatiseringsløsning fra KSN, der er udviklet til at give dig en konkurrencefordel.

Creating
solutions
together

Revolutionér dine processer

Vores løsninger maksimerer effektivitet, produktivitet og kapacitet og eliminerer manuelle gentagne opgaver. Og de forbedrer arbejdspladsens ergonomi, sænker energiforbruget og kan hurtigt opdateres efter behov, så de passer til dine fremtidige krav.

Fra Pick & Place til montage og test kan industrirobotter og automatisering revolutionere den måde, du udvikler og kører dine processer på. Uanset om du har anvendt industrirobotter og automatisering i flere år eller overvejer at gå i gang, har vi den erfaring og ekspertise, der kræves for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit anlæg med fremtidssikret optimering af dine automatiserede processer.

FORDELE VED ROBOTTER OG AUTOMATISERING

Uendelige optimeringsmuligheder

Robot- og automatiseringsløsninger maksimerer hastigheden, nøjagtigheden og effektiviteten ved Pick & Place og håndterings-, emballerings- og montagehandlinger – for blot at nævne et par stykker. Automatisering af din produktion eliminerer behovet for trivielt, besværligt eller farligt manuelt arbejde, og de forbedrer arbejdspladsens ergonomi og sikkerhed sammen med produktiviteten, kapaciteten og oppetiden. Og de kan designes til alle anlæg og batchstørrelser.

SYSTEMINTEGRATION

Alle større robotbrands

KSN har lang erfaring med robotproducenter som

  • Kuka Robots
  • ABB
  • Universal Robots

Vores tætte samarbejde med robotproducenter og vores omfattende erfaring med anvendelsesmuligheder gør os i stand til at vælge og konfigurere den perfekte løsning til din opgave.

TEORI OG PRAKSIS

Det bedste fra begge verdener

KSN’s robot-team kombinerer solid teoretisk viden med omfattende praktisk erfaring, så vi kan hjælpe dig med at definere den løsning, du skal bruge, med inspirerende nye perspektiver, innovative ideer og praktiske overvejelser. Fra analyse og planlægning til programmering, konstruktion, test og implementering – KSN har den ekspertise og erfaring, du har brug for.

Transportbånd med emner på

I MASKINRUMMET

Se vores robot- og automatiseringsløsninger

Opdag nogle af de vigtigste funktioner, detaljer og innovationer i en robot- eller -automatiseringsløsning fra KSN, der giver dig en konkurrencefordel – lige fra visionssystemer til programmering.

Se robotanlæg i aktion

DRIFTSFORDELE

6 gode grunde til at vælge automatisering fra KSN

Et robot- eller automatiseringssystem fra KSN giver dig adskillige fordele hver dag i hele anlæggets levetid.

Træk på 35 års erfaring

I 35 år har vi anvendt alle vores kompetencer inden for design og konstruktion til at fremstille og levere robot- og automatiseringsløsninger, der giver vores kunder en konkurrencemæssig fordel. Når du arbejder med KSN, nyder du godt af både vores erfaring og engagement. Vi lytter, vi stiller de rigtige spørgsmål, og vi finder løsninger sammen med dig.

Forbedret effektivitet, produktivitet og ergonomi

Vores robot- og automatiseringsløsninger forbedrer proceseffektiviteten og produktiviteten, forbedrer arbejdspladsens ergonomi, øger kapaciteten og giver dig en konkurrencefordel via forbedret effektivitet i dine anlæg.

Databaseret opgaveoptimering

Vores løsninger kan konfigureres til at indsamle driftsdata, der kan hjælpe dig med at analysere og optimere dit robot- eller automatiseringsanlæg, så det kører perfekt og giver den bedst mulige ydeevne.

Lave driftsomkostninger og totalomkostninger

Vores robot- og automatiseringsløsninger er udviklet til robust ydeevne, energieffektivitet og høj funktionalitet, hvilket sænker dine driftsomkostninger. Vi anvender komponenter af høj kvalitet fra førende producenter som Kuka og UA Robots, så du får høj oppetid, lang levetid, kort tilbagebetalingstid og lave samlede ejeromkostninger fra vugge til grav.

1 eller 5 års garanti

Få ro i sindet med KSN’s produktgaranti. Vores robot- og automatiseringsløsninger leveres med 1 års garanti, der kan udvides til 5 år med en KSN-serviceaftale.

Fremtidssikret

Vores fleksible robot- og automatiseringsløsninger kan hurtigt genkonfigureres til nye opgaver eller batchstørrelser, så du kan forberede dig på fremtiden inden for automatiseret industriel produktion.

VORES PROCES

At fremstille løsningen er den nemme del

Vi kan designe og fremstille robot- og automatiseringsløsninger, der kan gøre praktisk talt alt. Udfordringen er at give dig lige præcis det, du har brug for. Vi har defineret en proces, der opfylder dine krav, lige fra identifikation og specifikation af dine krav til design, udvikling og konstruktion af en løsning, der opfylder alle krav, og som kan køre i mange år.

SE VORES PROCES

 

Mand arbejder foran tre computerskærme, designer en vaskeløsning

Pick & Place robot i 3D-tegning

REFERENCER

Anvendt af kunder over hele verden

Se, hvordan vores fremtidssikre robot- og automatiseringsløsninger har hjulpet kunder over hele verden med at optimere deres processer.

 

REFERENCER

Kontakt os

Lad os få en snak

Har du brug for flere detaljer om vores robot- og automatiseringsløsninger eller proces?
Kontakt os i dag.

Søren Thomsen
+45 87 99 77 32
sst( @ )ksn.dk

Søren Thomsen, Vaskeanlaeg og specialmaskiner

Lad os ringe dig op

Ved at udfylde kontaktformularen indsender du dine persondata til KSN. Vi beskytter dine data i henhold til europæiske databeskyttelseslove. Læs vores persondatapolitik​ for at få flere oplysninger.

 

keyboard_arrow_up