INDUSTRIELLE RENGØRINGSMIDLER

Effektiv og omkostningseffektiv rengøring

Få de mest miljøvenlige industrielle rengøringsmidler med dine KSN-vaskeanlæg. Vi har et tæt samarbejde med det kendte tyske brand Bio-Circle Surface Technology.

KOMPLET VASKELØSNING

Få mest muligt ud af dit vaskeanlæg

Det er vigtigt at anvende rengøringsmidler af høj kvalitet for at optimere din rengøringsproces. Vi hjælper dig med at vælge det optimale produkt fra Bio-Circles brede udvalg af industrielle rengøringsmidler til affedtning, rengøring og beskyttelse mod korrosion. Kontakt os og find ud af, hvordan du kan opnå endnu bedre rengøringsresultater med Bio-Circles rengøringsmidler.

Logoer fra KSN og Bio-Circle, samarbejdspartnere

INDUSTRIVASK

Mere effektiv rengøring af emner

Med Bio-Circles bæredygtige industrielle rengøringsmidler er det nemt og effektivt at fjerne olie, smøremidler og fedt fra dine emner uden at efterlade plamager eller pletter.

BESKYTTELSE MOD KORROSION

Pas på de værdifulde emner

Bio-Circles inhibitorer er udviklet til at beskytte dine emner mod korrosion på langt og kort sigt. Inhibitorerne holder dine emner fri for korrosion uden at efterlade nogen aflejringer på delene. Vi tilbyder produkter med kort, mellemlang og lang beskyttelse mod korrosion.

TEST- OG OPTIMERINGSPLAN

Testrengøring af emner

Vi tilbyder testrengøring af emner for at bestemme den vaskeproces, der kræves for at opfylde dine renhedskrav. Derudover kan du få detaljerede testrapporter fra vores laboratorium, der kan dokumentere, at dine renhedskrav er opfyldt. Vi tilbyder en POP (Process Optimization Plan), hvor vi visualiserer de forventede reduktioner af miljøpåvirkning, energiforbruget og den forlængede levetid på karret.

 

DET GRUNDLÆGGENDE

Principperne bag rengøring

Alle rengøringsprocesser involverer fire parametre: temperatur, tid, kemi og mekanik. Få mere at vide om de grundlæggende principper bag rengøring, og hvordan vores rengøringsløsninger er udviklet til at kombinere de fire parametre effektivt.

SE PRINCIPPERNE

Sinner's circle

REFERENCER

Anvendt af kunder over hele verden

Se, hvordan vores vaskeanlæg har hjulpet kunder
over hele verden med at levere den kvalitet, de har brug for.

REFERENCER

Kontakt os

Lad os få en snak

Har du brug for flere oplysninger om vores industrielle rengøringsmidler fra Bio-Circle?

Kontakt os i dag.

Carsten Brødsgaard
+45  87 99 77 29
cbc( @ )ksn.dk

Carsten Brødsgaard, CEO, Vaskeanlaeg

Søren Thomsen
+45 87 99 77 32
sst( @ )ksn.dk

Søren Thomsen, Vaskeanlaeg og specialmaskiner

Michael Jacobsen
+45 87 99 77 24
muj( @ )ksn.dk

Michael Jacobsen, Eksport

Lad os ringe dig op

Ved at udfylde kontaktformularen indsender du dine persondata til KSN. Vi beskytter dine data i henhold til europæiske databeskyttelseslove. Læs vores persondatapolitik​ for at få flere oplysninger.

 

keyboard_arrow_up