Om os

Det første skridt mod succes er at lytte og stille de rette spørgsmål

I 35 år har vi hjulpet virksomheder i hele verden med at opnå konkurrencefordel ved at levere pålidelige og bæredygtige løsninger. Vi lytter til dine krav og stiller de rette spørgsmål for at forstå dine processer. Derefter arbejder vi sammen med dig om at levere en løsning, der giver dig det, du har brug for. Sådan finder vi løsninger sammen med dig.

Creating
solutions
together

Få arbejdet gjort

At finde løsninger sammen er selve kernen i alt, hvad vi gør. Vi arbejder sammen med vores kunder, vores interessenter og endda vores konkurrenter for at finde den bedste løsning på hver eneste udfordring. Vi opbygger ikke mure omkring vores viden og ekspertise. Vi bidrager med alt, hvad vi har, for at få arbejdet gjort ordentligt. Vi har erfaret, at den bedste måde at opnå resultater og skabe værdi på er ved at skabe løsninger sammen.

VÆRDISKABELSE

Træk på vores erfaring og ekspertise

Ud over nøglefærdige løsninger, der bare fungerer, hvad skaber så dig værdi for dig? Er det at få et kvalificeret svar eller en kvalificeret beslutning hurtigt, når du har brug for det? Er det at vide, at du kan regne med den pris, du har fået oplyst? Er det flere års pålidelig ydeevne understøttet af kompetent service og support? Vi har erfaringen og ekspertisen til at skabe værdi i hver eneste fase af dit projekt, og vi står klar til at hjælpe, hvis du har brug for det.

HIGH-END

Uovertruffen kvalitet og ydeevne

Har du råd til at tage chancer, hvad angår kvalitet, oppetid og ydeevne? Tja, du er ikke alene – det har vi heller ikke. Derfor tilbyder vi løsninger af høj kvalitet fremstillet med komponenter fra internationalt anerkendte producenter. Vi har medarbejderene, kompetencerne og erfaringen til at levere løsninger, der passer perfekt til din virksomhed, og som sikrer, at du får lave totalomkostninger og kort tilbagebetalingstid.

BÆREDYGTIGHED

Grønne løsninger, grøn fremstilling

Vi kan ikke redde planeten alene, men vi kan bidrage til det – og vi kan hjælpe dig med at gøre dit. Vores knowhow og løsninger hjælper dig med at bruge mindre olie, vand, kemi og strøm og hjælper dig med at registrere ydeevne og forbrug, så du kan øge din energieffektivitet. Og vi bidrager selv: Vores faciliteter kører på 100 % vedvarende energi og bruger Building Management-systemer til at reducere strømforbruget.

LÆS MERE

 

INNOVATION

Banebrydende, når det giver mening

Innovation er vigtig for mange virksomheder, men samtidig bør man heller ikke ændre det, der fungerer godt. Innovation skal skabe værdi, og lige som dig ændrer vi ikke blot ting, fordi vi kan. Vi er erfarne fagfolk, og vi ved, at innovation skal forbedre ydeevnen, konkurrenceevnen og bæredygtigheden. Kort sagt skal den skabe værdi. Det opnår vi gennem innovation i samarbejde med dig og andre vigtige interessenter.

Tal, vi er stolte af

3000 løsninger installeret siden 1988


20 lande, hvor KSN-løsninger er installeret


40 lærlinge udlært hos KSN


VORES HISTORIE

Vi har fundet løsninger siden 1988

Det hele startede med en opgave, der skulle løses. Se, hvorfor KSN blev grundlagt, og hvad vores navn betyder, og få et hurtigt overblik over 35 års vækst og udvikling.

Læs mere

KSNs facilitet

Anvendt af kunder over hele verden

I 35 år har kunder valgt KSN-løsninger, fordi de ved, at de kan stole på vores viden og ekspertise, hvad angår levering af standardløsninger og tilpassede industriløsninger. Klik nedenfor for at se, hvordan vores kunder har optimeret værdien af deres produktionsprocesser med vores avancerede løsninger.


Danfoss logo

Grundfos logo

Svanehøj logo

Linak logo


Benteler logo

Alfa laval logo

Vestas  logo

SKF  logo


Vola  logo

Hydro logo

Volvo logo

Bosh logo

KONTAKT OS

Lad os finde løsninger sammen

Vil du gerne vide mere om, hvordan vi finder løsninger sammen med dig, og hvordan du kan bruge disse løsninger til at opnå en konkurrencefordel?

Udfyld formularen for at kontakte os.

Michael Jacobsen
+45 87 99 77 24
muj( @ )ksn.dk

Michael Jacobsen, Eksport

Lad os ringe dig op

Ved at udfylde kontaktformularen indsender du dine persondata til KSN. Vi beskytter dine data i henhold til europæiske databeskyttelseslove. Læs vores persondatapolitik​ for at få flere oplysninger.

 

keyboard_arrow_up