SINNER'S CIRCLE

Principperne bag rengøring

 

Vores vaskeanlæg er designet til at kombinere de fire parametre fra Sinners cirkel effektivt,

så du får et konsistent rengøringsresultat.

Sinner's circle

I slutningen af 1950’erne definerede den tyske kemiker Herbert Sinner fire nøgleparametre i alle rengøringsprocesser: temperatur, tid, kemi og mekanik. Parametrene er ofte afbildet sammen i den såkaldte Sinners cirkel for at vise, at de er indbyrdes afhængige af hinanden. Hvis du reducerer den ene, skal en eller flere af de andre tre øges.

De fire parametre i Sinners cirkel er kombineret i alle KSN-vaskeanlæg. Læs om hver af rengøringsparametrene i dette afsnit. 

De fire parametre i Sinners cirkel tænkes ind og kombineres i alle KSN-vaskeanlæg.

DEN NØDVENDIGE KRAFT

Mekanik

En vaskeproces inkluderer en mekanisk påvirkning af det, der skal fjernes, for eksempel fedt, smøremidler eller spåner. Vores rengøringsløsninger indeholder et bredt udvalg af mekaniske muligheder, fra dyser med lavt og højt tryk til rengøring med turbulens og svingninger samt ultralyd, der fjerner partikler i selv de mindste revner og huller.

To tandhjul; mekanikken i et vaskeanlaeg

VÆRD AT VENTE PÅ

Tid

En lang rengøringsproces giver dig mulighed for at bruge mindre kemi, sænke temperaturen og anvende mindre mekanisk kraft. KSN-rengøringsløsninger er designet og kan programmeres til flere forskellige vasketider, der passer til din produktionsproces.

Ur; balance mellem tid, temperatur og kemi

VARME SKAL DER TIL

Temperatur

Olie, kølervæske og andre stoffer kan nemt fjernes, hvis du skruer op for temperaturen. KSN-vaskeløsninger kan levere en hvilken som helst påkrævet temperatur. Selv med vores energieffektive opvarmningssystemer kræver en højere temperatur dog mere energi og øger vandforbruget pga. fordampning.

Termometer; vandets temperatur for stoerst effekt

MÅLET HELLIGER MIDLET

Industrielle rengøringsmidler

De rette rengøringsmidler giver dig hurtige og effektive vaskeresultater ved lavere temperaturer og med mindre mekanisk kraft. KSN-vaskeanlæg er udviklet til at kunne bruges sammen med et hvilket som helst kemikalie, herunder miljøvenlige rengøringsmidler med høj eller lav pH-værdi eller pH-neutrale.

reagensglas; industrielle rengøringsmidler

STANDARDLØSNINGER ELLER KUNDETILPASSEDE LØSNINGER

Den rette løsning til jeres specifikke krav

Klik nedenfor for at se vores omkostningseffektive standardløsninger eller vores kundetilpassede løsninger, der er tilpasset dine specifikke behov.

Standardløsninger

Omkostningseffektive, gennemprøvede og testede løsninger med korte leveringstider.

Standardløsninger

Kundetilpassede løsninger

Løsninger til netop din virksomhed, din arbejdsgang og dine renhedskrav.

Kundetilpassede løsninger

Kontakt os

Lad os få en snak

Vil du gerne have flere oplysninger om, hvordan vi integrerer de fire principper om rengøring i vores vaskeanlæg?

Kontakt os i dag.

Michael Jacobsen
+45 87 99 77 24
muj( @ )ksn.dk

Michael Jacobsen, Eksport

Lad os ringe dig op

Ved at udfylde kontaktformularen indsender du dine persondata til KSN. Vi beskytter dine data i henhold til europæiske databeskyttelseslove. Læs vores persondatapolitik​ for at få flere oplysninger.

 

keyboard_arrow_up