MASKINMEKANIK OG EKSPERTISE

Specialmaskiner - Den brik, der passer til dit puslespil i produktionen

Opfyld dine fabriksspecifikke proceskrav til punkt og prikke med en tilpasset KSN-specialmaskine, der er designet og fremstillet til dine specifikke opgaver.

Creating
solutions
together

En specialmaskine designet til dine behov

Uanset om du skal strømline og forenkle produktionsprocesser, insource spåntagningsprocesser, der i øjeblikket udføres af eksterne leverandører, eller maksimere produktionens effektivitet med en skræddersyet maskinløsning, der ikke kræver nogen tilpasning, arbejder vi sammen med dig om at designe og fremstille en specialmaskine, der gør præcis det, du har brug for.

Med vores omfattende brancheerfaring og ekspertise inden for teknik og fremstilling kan vi udvikle et skræddersyet anlæg, der er nem at betjene, vedligeholde, servicere og omkonfigurere, hvis dine krav ændrer sig i fremtiden. Med KSN får du en komplet specialmaskine fra en opfindsom, pålidelig og kompetent partner, der kan hjælpe dig med at designe den specialmaskine, du mangler til dit puslespil i produktionsprocessen.

Dine krav, dit maskinanlæg

Specialmaskiner

Med et specialfremstillet maskinanlæg fra KSN kan du få det på din måde, uanset om du har brug for et lille maskinanlæg eller et stort og komplekst system. Vi tilbyder specialudviklede maskinanlæg til håndtering, automatisering eller spåntagning af dele – eller dem alle på én gang. Valget er dit, og vi arbejder tæt sammen med dig om at udvikle den specialmaskine, der passer til dine krav til punkt og prikke.

SPECIALANLÆG: TÆNK UD AF BOKSEN

Tilpas, kombiner, opfind

Når vi designer og udvikler kundetilpassede specialmaskiner, er vores tilgang at tænke ud af boksen. På baggrund af vores omfattende brancheerfaring tilpasser og kombinerer vi velkendte og nye teknologier og komponenter for at opfinde nye specialmaskiner, der sikrer pålidelig og effektiv drift.

OMKOSTNINGSEFFEKTIVE MASKINANLÆG

KSN specialanlæg er en fornuftig investering på langt sigt

På langt sigt er et specialfremstillet maskine ofte en omkostningseffektiv løsning. Med en løsning, der er designet til en specifik opgave og fremstillet efter netop dine specifikationer, kan du insource processer, reducere procestrin, undgå tidskrævende tilpasning og opnå en hurtig og effektiv produktion med maksimal nøjagtighed – og samtidig opnå betydelige besparelser over en årrække.

 

Data viser at vores specialanlæg er omkostningseffektiv

I MASKINRUMMET

Se vores specialmaskiner

Se eksempler på funktioner, detaljer og innovationer med en KSN-specialmaskine, der giver dig en konkurrencefordel – lige fra simple designs til komplekse produktions- og automatiseringsløsninger.

Specialmaskiner i aktion

DRIFTSFORDELE

6 gode grunde til at vælge en KSN-specialmaskine

Et specialfremstillet maskine fra KSN giver dig adskillige fordele hver dag i hele specialmaskinens levetid.

Træk på 35 års erfaring

I 35 år har vi anvendt alle vores kompetencer inden for design og konstruktion til at fremstille og levere specialmaskiner, der giver vores kunder en konkurrencefordel. Når du arbejder med KSN, nyder du godt af denne erfaring og vores engagement. Vi lytter, vi stiller de rigtige spørgsmål, og vi finder løsninger sammen med dig.

Et perfekt match til dine krav

Vores specialmaskiner er udviklet og fremstillet til at matche dine krav til punkt og prikke, så du kan realisere effektivitetsforbedringer og opnå en konkurrencefordel.

Besparelser på den lange bane

En specialmaskine fra KSN udviklet efter dine specifikationer kræver ingen tilpasning, maksimerer effektivitet og nøjagtighed og giver dig mulighed for at reducere antallet af procestrin. Det er ensbetydende med store besparelser over en årrække.

Lave driftsomkostninger og totalomkostninger

Vores specialfremstillede maskiner er udviklet til robust ydeevne, energieffektivitet og høj funktionalitet, hvilket sænker dine driftsomkostninger. Vi anvender komponenter af høj kvalitet fra førende producenter, f.eks. pumper fra Grundfos og PLC’er fra Siemens, så du får høj oppetid, lang levetid, kort tilbagebetalingstid og lave samlede ejeromkostninger fra vugge til grav.

1 eller 5 års garanti

Få ro i sindet med KSN’s produktgaranti. Vores specialfremstillede maskiner fås med 1 års garanti, der kan udvides til 5 år med en KSN-serviceaftale.

Fremtidssikret

Vores specialfremstillede maskiner kan omkonfigureres til nye opgaver, hvis der er brug for det, så du kan tilpasse dit udstyr til fremtidige udfordringer og krav.

VORES PROCES

At fremstille specialmaskinen er den nemme del

Vi kan designe og fremstille specialmaskiner, der kan gøre praktisk talt alt. Udfordringen er at give dig lige præcis det maskinanlæg, du har brug for. Vi har defineret en proces, der opfylder dine krav, lige fra identifikation og specifikation af dine krav til design, udvikling og konstruktion af et specialanlæg, der opfylder alle krav, og som kan køre i mange år.

SE VORES PROCES

 

Specialmaskinerne udvikles og bygges i Danmark

PRÆCIS OLIEDOSERING

Reducer olieforbruget    

Med præcisionssmøringssystemet fra KSN kan du reducere olieforbruget med mere end 40 %. Vores smørings- og kontrolsystem er udviklet i tæt samarbejde med Grundfos og giver sikker, varieret og præcis dosering af klorfri olie til alle behov i metalindustrien. Præcisionssmørings- og kontrolsystemet fra KSN er opbygget på et stativ, er modulopbygget og fås som en let version til 1-4 pumper/smørepunkter og en Plus-version til op til 12 pumper/smørepunkter. Systemet kan integreres i eksisterende processer og er utrolig brugervenligt.

Få mere at vide om præcisionssmøringssystemet og de tekniske specifikationer her.  

vores kunder fra industrien kommer fra hele verdenen

REFERENCER PÅ SPECIALMASKINER

Anvendt af industrikunder over hele verden

Se, hvordan vores specialmaskiner har hjulpet kunder over hele verden med at optimere deres processer.

Referencer

Kontakt os

Få en snak om specialmaskiner

Har du brug for flere detaljer om vores tilpassede maskiner eller processer?
Kontakt os i dag.

Søren Thomsen
Vaskeanlæg og specialmaskiner
+45 87 99 77 32
Email

Lad os ringe dig op

Ved at udfylde kontaktformularen indsender du dine persondata til KSN. Vi beskytter dine data i henhold til europæiske databeskyttelseslove. Læs vores persondatapolitik​ for at få flere oplysninger.

 

keyboard_arrow_up