TESTLØSNINER

Testanlæg for nøjagtig og konsistent kvalitet af dine produkter

Vi fremstiller testanlæg, der kan verificere ydeevnen for pumper, motorer, ventiler eller hydraulik. Det hjælper dig med at sikre høj kvalitet og compliance for dine produkter. KSN-testløsninger varierer fra simple funktion-testbænke til store og komplekse avancerede testanlæg.

Creating
solutions
together

Kvalitetssikring med testanlæg

Et KSN-testanlæg kan integreres i hele din proces fra R&D og produktion til slut-test og undervisning, og det kan designes til at levere rå testdata eller udfærdige testrapporter med fuld sporbarhed.

Med mere end 1.000 leverede testanlæg har vi erfaring og ekspertise inden for udvikling, design og fremstilling, så vi kan tilbyde en testløsning, der verificerer de parametre, du skal bruge. Vi hjælper dig med at opfylde krav til kvalitet og pålidelighed ved at identificere produktfejl, der ellers kunne koste ordrer for dig og dine kunder.

NØJAGTIGHED, ENSARTETHED, GENTAGELSE

Testanlæg: Så tæt på virkeligheden som muligt

Vores testanlæg verificerer parametre som hastighed, gennemstrømning og integritet under driftsforhold, der kan inkludere højt tryk, ustabil strømforsyning og ætsende stoffer. Det er tests så tæt på virkeligheden, som det kan komme, med én vigtig forskel: Du ved helt præcist, hvad der foregår, og med et KSN-testanlæg, der er udviklet til nøjagtighed, ensartethed og gentagelse, får du pålidelig testfunktion for hvert produkt, hver gang.

Figur med mulige maaleparametre for et testanlaeg; flow, temp, pressure, torque, leakage, stress, vibration

FULDSTÆNDIGE TEST-RAPPORTER

Testanlæg med omfattende kontrol- og rapporteringsmuligheder

Detaljeret SCADA-kontrol giver dig mulighed for nemt at konfigurere og udføre testprocedurer ved hjælp af vores egen software KSN Test Builder og KSN Report Builder. Resultater kan leveres som rå data eller fuldstændige automatiserede rapporter i Excel- eller SQL-format, der er klar til at blive leveret med dit testanlæg. Alle testtrin registreres for at sikre fuld sporbarhed igennem alle dine udviklings- eller produktionsprocesser.

ksn rapport fra test af emne

VI HAR EKSPERTISEN

Din partner til testanlæg

Vores dygtige interne medarbejdere omfatter teknikere, certificerede svejsere, programmører og elektrikere. Tilsammen har de mere end 100 års erfaring og ekspertise inden for udvikling, teknik og fremstilling, hvilket giver os mulighed for at designe den testløsning, du skal bruge. Når du arbejder med KSN, kan du få alt, hvad du skal bruge, fra én partner til testanlæg.

ksn rapport fra test af emne

ksn testanlæg bygget af danske eksperter

TEST EFTER BOGEN

Testanlæg: Fuld compliance med påkrævede standarder

Alle KSN-testanlæg er designet i henhold til ISO 9906, EN 16297 og alt fra artikel 4 afsnit 3 til kategori IV i EU-direktivet om trykbærende udstyr (2014/68/EU). Alt svejsearbejde følger specifikationer for svejseprocedurer (WPS), beregninger for beholdere og rør udføres i henhold til EN 13445 og 13480, og vi tilbyder FAT-, SAT- og testcertifikater. Med et KSN-testanlæg kan du være helt sikker på, at alt testes efter bogen.

DRIFTSFORDELE

6 gode grunde til at vælge et KSN-testanlæg

Et KSN-testanlæg giver dig adskillige fordele hver dag i hele testanlæggets levetid.

Træk på 35 års erfaring

I 35 år har vi anvendt alle vores kompetencer inden for design og konstruktion til at fremstille og levere mere end 1.000 testanlæg til kunder, der tæller store internationale brands. Når du arbejder med KSN, nyder du godt af både vores erfaring og engagement. Vi lytter, vi stiller de rigtige spørgsmål, og vi finder løsninger sammen med dig.

Automatiseret test-rapportering

Få de testdata, du skal bruge, i det format, du ønsker, med automatiserede rapporter i Excel- eller SQL-format med omfattende muligheder for tilpasning og fuld sporbarhed.

Nøjagtighed, ensartethed og gentagelse

Vores testanlæg er udviklet og fremstillet til nøjagtig og ensartet testfunktion, hvilket sikrer høj og konsekvent kvalitet i dine processer.

Lave driftsomkostninger og totalomkostninger

Vores testanlæg er udviklet til robust ydeevne, energieffektivitet og høj funktionalitet, hvilket sænker dine driftsomkostninger. Vi bruger komponenter af høj kvalitet fra førende producenter, så du får høj oppetid, lang levetid, kort tilbagebetalingstid og lave samlede ejeromkostninger fra vugge til grav.

1 eller 5 års garanti på testanlæg

Få ro i sindet med KSN’s produktgaranti. Vores testanlæg leveres med 1 års garanti, der kan udvides til 5 år med en KSN-serviceaftale.

Fremtidssikrede testanlæg

Vores testanlæg er designet og fremstillet til opgradering, så du nemt og hurtigt kan tilpasse dine anlæg, hvis dine eller dine kunders krav ændrer sig.

VORES PROCES

At konstruere testanlægget er den nemme del

Vi kan designe og fremstille testanlæg, der kan teste stort set alt. Udfordringen er at give dig lige præcis det, du har brug for. Vi har defineret en proces, der opfylder dine krav: lige fra identifikation og specifikation af dine krav til design, udvikling og konstruktion af et testanlæg, der opfylder alle krav, og som kan køre i mange år.

SE VORES PROCES

ksn designer og bygger vores testanlæg i Danmark

REFERENCER PÅ TESTANLÆG

Testanlæg er anvendt af virksomheder over hele verden

Se, hvordan vores testanlæg har hjulpet kunder
over hele verden med at levere den kvalitet, de har brug for.

 

REFERENCER

KONTAKT OS

Få en snak om vores testanlæg

Har du brug for flere detaljer om vores testanlæg eller proces?
Kontakt os i dag.

Thomas Nielsen
+45 87 99 77 35
tni( @ )ksn.dk

Thomas Nielsen, Testanlaeg

Lad os ringe dig op

Ved at udfylde kontaktformularen indsender du dine persondata til KSN. Vi beskytter dine data i henhold til europæiske databeskyttelseslove. Læs vores persondatapolitik​ for at få flere oplysninger.

 

keyboard_arrow_up