STANDARDLØSNINGER

Omkostningseffektive standardvaskeanlæg

 

Et KSN-standardvaskeanlæg giver dig omkostningseffektiv vask af emner. Da vaskeanlæggene er standardiserede, er leveringstiderne korte, selv ved valg af ekstra tilbehør.

Creating
solutions
together

Standardvaskeanlæg: gennemprøvet og testet

Siden 1988 har vi fremstillet og leveret mere end 600 vaskeanlæg. Vi har trukket på vores erfaring til at udvikle et udvalg af standardvaskeanlæg, der giver dig en omkostningseffektiv vask af emner i brancher, der spænder fra HVAC til bilindustrien.

Båndvaskere

En KSN båndvasker er ideel til integration i din produktionslinje eller til standalone. Emnerne placeres på et transportbånd og transporteres igennem en række moduler med spulevask, skyl og tørring, og du kan valgfrit tilføje ekstra moduler, så gennemløbsvaskeren passer til dine krav.

Download brochure om båndvasker   Kontakt os

 

ksn båndvasker giver en optimal affedtning af dine emner

Fakta om KSN båndvasker

Effektiv emnevasker

Vores båndvasker er udviklet til effektiv vask og skyl med effektive sprøjtesystemer med flere dyser, der kan justeres i højden, så båndvaskeren passer til din opgave og dine emner.

Passer til dine vaskekrav

Standardkonfigurationen er et design med vask, skyl og tørring, men båndvaskeren i Belt-serien kan konfigureres med flere eller færre moduler, så vaskeanlægget opfylder dine krav.

Gennemløbsvasker med nem betjening

Operatøren kan nemt overvåge og kontrollere rengøringsprocessen på båndvaskerens brugervenlige kontrolpanel med procesvisualisering.

Uovertruffen beskyttelse mod korrosion

Båndvaskeren er fremstillet af rustfrit stål, hvilket giver uovertruffen levetid og beskyttelse mod korrosion

Emnevasker med lavt vandforbrug

En neutral zone mellem modulerne forhindrer overførsel af vand og reducerer vandforbruget. Båndvaskeren kan også udstyres med en sidekanalblæser for at maksimere reduktionen.

Energibesparelser og lavt støjniveau

Båndvaskerne er fuldt isolerede for at optimere energiforbruget. Isoleringen bidrager også til et lavt støjniveau.

Minimering af nedetid

Båndvaskeren er fremstillet med komponenter af høj kvalitet og overvågningsløsninger, der holder nedetiden på et minimum.

Nem vedligeholdelse og reparation

De store servicedøre giver nem adgang til vedligeholdelse og reparation af alle vigtige komponenter inde i båndvaskeren.

Alt i samme båndvasker

Dosering af kemi, filtrering, olieudskiller, udsugningsventilator … Du kan tilpasse din båndvasker til dine behov med et bredt udvalg af ekstra tilbehør.

 

Tromlevaskere

Det roterende tromledesign gør KSN´s tromlevaskere ideel til vask af store mængder mindre emner. Emnerne rengøres i moduler med spulevask, skyl og tørring, og løsningen kan nemt integreres i din produktionslinje eller bruges som standalone. KSN´s tromlevasker har været produceret siden 1990 og er den førende på markedet.

Download brochure om tromlevasker   Kontakt os

 

ksn tromlevasker til affedtning af mange emner på én gang

Fakta om KSN tromlevasker

Effektiv emnevasker

Tromlevaskerne er udviklet til effektiv vask med spulesystemer med lavt tryk og høj gennemstrømning, som passer til din opgave og dine emner.

Passer til dine vaskekrav

Standardkonfigurationen er et design med vask, skyl og tørring, men tromlevaskeren kan konfigureres med flere eller færre moduler, så vaskeanlægget opfylder dine krav.

Nem betjening

Operatøren kan nemt overvåge og kontrollere rengøringsprocessen på tromlevaskerens brugervenlige kontrolpanel med procesvisualisering.

Uovertruffen beskyttelse mod korrosion

Tromlevaskerne er fremstillet af rustfrit stål, hvilket giver uovertruffen levetid og beskyttelse mod korrosion.

Tromler og indløb

Den roterende tromle fås i rustfrit stål eller plastic, og vi kan tilpasse indløbet til dine krav, f.eks. til håndtering af følsomme dele.

Energibesparelser og lavt støjniveau

Tromlevaskerne er fuldt isolerede for at optimere energiforbruget. Isoleringen bidrager også til et lavt støjniveau.

Minimering af nedetid

Tromlevaskeren er bygget med komponenter af høj kvalitet og overvågningsløsninger, der holder nedetiden på et minimum.

Nem vedligeholdelse og reparation

De store servicedøre giver nem adgang til vedligeholdelse og reparation af alle vigtige komponenter inde i tromlevaskeren.

Alt i samme tromlevasker

Dosering af rengøringskemikalie, filtrering, olieudskillelse, sugeblæsere … Du kan tilpasse din tromlevasker til dine behov med et bredt udvalg af ekstra tilbehør.

DET GRUNDLÆGGENDE

Principperne bag industrivask

Alle rengøringsprocesser involverer fire parametre: temperatur, tid, kemi og mekanik. Læs mere om de grundlæggende principper bag rengøring, og hvordan vores vaskeanlæg er udviklet til at kombinere de fire parametre effektivt.

SE PRINCIPPERNE BAG VASKEPROCESSEN

ksn industri, principperne bag industrivask

VORES PROCES

At konstruere emnevaskeren er den nemme del

Vi kan designe og fremstille vaskeanlæg, der kan rengøre stort set alt. Udfordringen er at give dig lige præcis det, du har brug for. Vi har defineret en proces, så vi opfylder dine vaskekrav, lige fra identifikation og specifikation af dine krav til design, udvikling og konstruktion af et vaskeanlæg, der opfylder alle vaskekrav, og som kan køre i mange år.

SE VORES PROCES FOR VASKEANLÆG

 

LAVET TIL AT SPARE ENERGI

Vaskeanlæg designet til energieffektivitet

Vi designer alle vores vaskeanlæg, så de bruger så lidt vand, rengøringsmiddel og strøm som muligt. Når du bestiller en KSN-vaskeløsning, kan du være helt sikker på, at du får en energieffektiv emnevasker. Det ligger i vores DNA.

FÅ mere at vide om energieffektiv i emnevaskere

REFERENCER

Anvendt af industrikunder over hele verden

Se, hvordan vores vaskeanlæg har hjulpet industrikunder over hele 
verden med at levere den vaskekvalitet, de har brug for.

REFERENCER

Kontakt os

Lad os få en snak om vaskeanlæg

Har du brug for flere detaljer om vores båndvaskere og tromlevaskere?

Kontakt os i dag.

Michael Jacobsen
+45 87 99 77 24
muj( @ )ksn.dk

Michael Jacobsen, Eksport

Lad os ringe dig op

Ved at udfylde kontaktformularen indsender du dine persondata til KSN. Vi beskytter dine data i henhold til europæiske databeskyttelseslove. Læs vores persondatapolitik​ for at få flere oplysninger.

 

keyboard_arrow_up