Vil du være med til at finde den rette vaskeløsning til vores kunder? 

 

Vi er også altid på udkig efter erfarne kolleger til vores automatiseringsløsninger og industrirobotter. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til os. Vi ser frem til at høre fra dig.

Ledige stillinger

Herunder finder du vores stillingsopslag. Klik på den stilling, du ønsker at læse mere om og søge. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

 

Tavle- og el montør til automationsanlæg

Brænder du for være med til at udvikle high-end teknisk produktions- og procesudstyr? Du får en alsidig rolle i elafdelingen og bred berøringsflade internt i organisationen, samt eksternt dialog med kunder.

Se job og søg her

 

Mekanisk konstruktør    

Vil du gerne have en central rolle i konstruktionsafdelingen? Trives du med en bred berøringsflade internt i organisationen med kollegaer i elafdelingen og produktionen og eksternt i dialogen med kunder?

Se job og søg her

 

Erfaren PLC og/eller robotprogrammør til automation

Brænder du for at udvikle high-end teknisk produktions- og procesudstyr? Trives du med en central rolle og en bred berøringsflade både internt med kollegaer i elafdelingen og produktionen og eksternt i dialogen med kunder?

Se job og søg her

 

Uopfordret ansøgning

Hvis du ikke finder en opslået stilling, der matcher dine kompetencer, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Søg uopfordret

Har du spørgsmål til stillingen som mekanisk konstruktør?

 

Kontakt KAM / Project Manager

Carsten Brødsgaard

+45 8799 7729

Email

Har du spørgsmål til stillingen som PLC og/eller robotprogrammør?

 

KAM / Head of electrical

Anders Blichfeldt
+45 8799 7733

Email

Kontakt os

Skriv til os

Udfyld formularen, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.

Ved at udfylde kontaktformularen indsender du dine persondata til KSN. Vi beskytter dine data i henhold til europæiske databeskyttelseslove. Læs vores politik om databeskyttelse​ for at få flere oplysninger.

 

keyboard_arrow_up