service

Undgå produktionsstop, og skab maksimal værdi

Maksimer ydeevnen og værdien af din KSN-løsning, og undgå eller løs tekniske problemer, der ellers ville sænke eller stoppe din produktion. Vi tilbyder højt specialiseret service, der holder din KSN-løsning i optimal stand.

Creating
solutions
together

Vores service

Hurtig reaktion overalt i verden

Når der sker fejl eller nedbrud, rejser vores serviceteam overalt i verden for at udføre service eller reparationer, der får din løsning tilbage i drift så hurtigt som muligt. Reducer dyr nedetid, maksimer effektiviteten, og nå dine effektivitetsmål med KSN-service.

 FOREBYGGENDE VEDLIGEHOLDELSE

Undgå ikke-planlagt nedetid

Nedetid kan ikke undgås fuldstændig. Udfordringen er at undgå ikke-planlagt nedetid ved at servicere kritiske komponenter og løsninger efter behov. Vi tilbyder forebyggende vedligeholdelse, der sikrer oppetid for din KSN-løsning og tilbyder den bedst mulige beskyttelse mod uforudsete afbrydelser.

RESERVEDELE

Originale dele, original ydeevne

Når du skal udskifte en del, skal du bruge en reservedel af samme kvalitet. Vi kan levere originale dele til alle KSN-løsninger, så du får en konsekvent ydeevne, og vi kan hjælpe dig med at opbygge dit eget lager af anbefalede dele for at minimere leveringstider, når kritiske dele skal udskiftes.

SERVICEAFTALER

Få ro i sindet med forudsigelige omkostninger

Med en KSN-serviceaftale sikrer du, at din løsning altid er i den bedste stand med service og vedligeholdelse fra dem, der kender den bedst. Din 1-års produktgaranti kan udvides til 5 år. Og du kender dine omkostninger, fordi dele, arbejdskraft og rejseomkostninger er inkluderet. Resultat? Ro i sindet.

 

Billede af en ksn serviceaftale

FEJLDIAGNOSTICERING

Hurtige svar, når du har brug for det

Hvis der er noget galt med din KSN-løsning, kan vi ofte finde årsagen med fejlfinding via en fjernforbindelse. Det giver dig hurtige svar, så du kan udbedre fejlen bedst muligt og få din løsning tilbage i drift så hurtigt og økonomisk som muligt.

VORES SERVICETEAM

Betragt det som et familiebesøg

Vi kender din løsning ud og ind. Vores serviceteam er dybt involveret i vores udviklings- og fremstillingsprocesser. Vores service udføres af erfarne fagfolk, der kender hele historien og hver eneste lille detalje bag din KSN-løsning. Det er lige som et familiebesøg, bortset fra at du ikke behøver at bage kage.

Elektriker reparerer en ledning til en maskine

Kontakt os

Se hvilke fordele du kan opnå

Hver eneste dag skaber vores servicetilbud merværdi for vores kunder, som tæller nogle af veredens førende brands. Kontakt os i dag og find ud af, hvilke fordele du kan opnå med KSN-service.

Michael Jacobsen
+45 87 99 77 24
muj( @ )ksn.dk

Michael Jacobsen, Eksport

Lad os ringe dig op

Ved at udfylde kontaktformularen indsender du dine persondata til KSN. Vi beskytter dine data i henhold til europæiske databeskyttelseslove. Læs vores persondatapolitik​ for at få flere oplysninger.

 

keyboard_arrow_up