Service

Sammen kommer vi hurtigt videre

Vi sikrer, at dine maskiner kører…

KSN har installeret maskiner for dansk industri siden 1988. Vi har langt over 2000 maskiner på vores referenceliste og mange hundrede installationer overalt i verden. En KSN løsning er designet til drift døgnet rundt, og mange af vores kunder hører vi kun fra, når de skal have nye løsninger eller funktioner udviklet og implementeret.

Men mange maskiner arbejder også hårdt og udsættes for et stort pres. For at øge effektivitet og holdbarhed er det en god idé at køre service på sit maskineri, ligesom der kan opstå akutte problemer, der kræver indsigt i maskinen.

Derfor har vi et team af medarbejdere, der rejser hele verden rundt og servicerer vores faste kunder. De kender maskinerne – nogle har endda deltaget i både udvikling og produktion af dem – og det giver en stor tidsbesparelse, når udfordringen skal løses. Eller et rutinetjek skal udføres.

Ring til tlf. +45 8668 0300 og hør mere om, hvordan du kan få fordele af KSN’s service. Det virker for mange af Danmarks største og dygtigste industrivirksomheder

Forebyggende service er bedre end et nedbrud.