Ledelsesændring

15.04.2024

Ny Administrerende Direktør, Bjarne Fjeldsted! 🤝

KSNs nye Administrerende Direktør Bjarne Fjeldsted

Vi er glade for at kunne meddele, at vores nuværende bestyrelsesformand Bjarne Fjeldsted tiltræder som ny administrerende direktør hos KSN Industri A/S i Bjerringbro pr.1. maj 2024.

Nuværende direktør og ejer Carsten Brødsgaard vil fremadrettet primært fokusere på teknologi og udvikling, dette skal sikre at KSN fortsætter sin stærke position som leverandør af automatiserede proces løsninger til industrien. Carsten vil ligeledes fremadrettet varetage posten som bestyrelsesformand.

- ”Jeg er utrolig stolt af den tillid ejerkredsen har vist mig i forbindelse med min indtræden i KSN regi og glæder mig til det fremtidige samarbejdet omkring KSN’s fortsatte udvikling. 
KSN er en fantastisk virksomhed, centreret omkring dedikerede og kompetente medarbejdere med kunden i fokus, dette skal fortsat være vores fokus, når vi introducerer nye tiltag omhandlende eksempelvis ESG, digitalisering og procesoptimering. 
Selv de bedste kan og skal udvikle sig ” udtaler Bjarne.

KSN er kendetegnet ved dedikerede kvalitetsløsninger, udviklet i tæt samarbejde med kunden. Dette vil fortsat være i centrum når vi udvikler fremtidens optimerede proces løsninger, naturligvis med øget fokus på de stigende krav til energioptimering og bæredygtighed generelt.

Kontaktinfo på Bjarne:
E-mail: bfj@ksn.dk
Mobil: +45 40409757
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/bjarne-fjeldsted/    

                                                          

Tilbage

keyboard_arrow_up