KSN Industri - 35 års jubilæum

04.07.2023

VI fejre 35 år med fokus på kundeforståelse og skræddersyede løsninger.

Test fejrede 35 års jubilæum Vi fejrede 35 års jubilæum med pølser og højt humør.

KSN Industri A/S blev grundlagt i 1988 og kan i år fejre 35 års jubilæum som en førende leverandør af industrielle vaskeanlæg. I den anledning, vil vi gerne takke vores loyale kunder og samarbejdspartnere for deres tillid og støtte, der har gjort det muligt for os at vokse og udvikle os, som leverandør af industrielle løsninger.

KSNs succes skyldes først og fremmest vores kunder, både dem der har være hos igennem mange år, og dem som er kommet med på vognen senere. Derudover kan vi takke vores dygtige KSN-team der udover at lavet gedigent håndværk, forstår at fokusere på vores kunders behov, og i tæt samarbejde med kunderne finder frem til den løsning, der passer dem bedst. Det uanset om der er tale om et standartvaskeanlæg, en skræddersyede løsning indenfor vaskeanlægtestanlægspecialmaskiner eller robot og automation.

Vores mission er at fortsætte med at levere skræddersyede løsninger, der optimerer produktivitet, kvalitet og effektivitet i vores kunders produktionsprocesser. 

KSN Industri A/S takker for 35 år med tillid og partnerskab, vi ser frem til at fortsætte med at skabe værdi for vores kunder i mange år fremover.

Tilbage

keyboard_arrow_up