KSN opruster og ansætter ny salgs- og marketingsdirektør.

KSN har ansat Per Rasmussen i en nyoprettet stilling som salgs- og marketingsdirektør.

Per Rasmussen tiltræder den 1. februar 2021 og får ansvaret for salgs- og marketingfunktionen, hvor opgaven bliver at udnytte det internationale vækstpotentiale. Per Rasmussen indtræder i direktionen med reference til bestyrelsen.

KSN´s standard og specialkonstruerede vaske- og testanlæg, automatisering med robotter, kundeorienterede tilgang til markedet - Creating Solutions Together - og midtjyske kultur har sikret en solid position i markedet. Med dette stærke forretningsmæssige fundament har KSN ambitioner om at løfte virksomheden til et endnu højere niveau gennem øget synlighed og udbygning af salgskanaler og markeder.
 
”Med udgangspunkt i kundes behov, fleksibilitet, afsæt i stærk faglighed og fokus på udvikling har KSN formået at skabe samarbejde med bl.a. Grundfos, Danfoss, Vestas, Linak og Hydro. Med Per ombord får vi tilført viden og internationale salgskompetencer, og KSN fokuserer på nye internationale salgskanaler og markeder og nyt digitalt univers til branding/marketing ”

udtaler Jørgen Lægaard, Bestyrelsesformand i KSN

 
Per Rasmussen kommer fra en stilling som Business Development Manager hos Dantherm A/S og har en lang karriere indenfor internationalt salg i lederstillinger hos BLÜCHER, Lindab og PCP. De sidste 6 år også som bestyrelsesmedlem hos Flexo Wash.
”Jeg glæder mig til at sætte mit netværk og den viden og erfaring i spil, som jeg har fra mange af de industrier, hvor KSN´s løsninger finder anvendelse og skaber værdi.

Det bliver en spændende rejse, hvor mit fokus ikke kun er rettet ud mod kunderne og markederne. Det er også vigtigt, at vi får holdet af medarbejdere med i processen”

siger Per Rasmussen

Per Rasmussen er 51 år og bor Skanderborg sammen med hustruen Anette, og sammen har de to voksne sønner.

Kontaktinfo på Per:
E-mail: plr@ksn.dk
Mobil: +45 20 47 82 25
Direkte: +45 87 99 77 41