Vi gør vores

Klimaforandringer påvirker os alle, men vi kan alle bidrage til at beskytte vores miljø og klima.

Creating
sustainable
solutions
together

Gør din drift lidt grønnere

Vi arbejder hver dag på at reducere klimapåvirkningen fra vores faciliteter i Bjerring. Vi kan hjælpe dig med at mindske klimapåvirkningen fra din drift via vores energieffektive løsninger og ekspertviden. Vi kan ikke redde planeten alene, men vi kan gøre vores del.

 

LØSNINGER, DER GØR EN FORSKEL

Designet til energieffektivitet

Vi designer vores løsninger, så de bruger så lidt vand, kemi og strøm som muligt. Når du køber en KSN-løsning, kan du være helt sikker på, at du får et energieffektivt anlæg, uanset om du køber et vaskeanlæg, en testbænk, en robotløsning eller en specialmaskine. Det ligger i vores DNA.

OPTIMERING OG OVERVÅGNING

Minimering af forbrug

Produktionsudstyr, der serviceres løbende, kører mere effektivt og minimerer energiforbrug og emissionsudledninger. Vores service hjælper dig med at holde din KSN-løsning i topform – og overvåger konstant ydeevne og forbrug for at finde optimeringsmuligheder.

SE VORES SERVICE

BUILDING MANAGEMENT

Automatiserede energibesparelser

Lys, der automatisk dæmpes, når der ikke er nogen i nærheden. Termostatstyring. Dette er blot to eksempler på, hvordan Building Management-systemet i vores faciliteter i Bjerring hjælper os med at reducere energiforbruget.  Vi sparer penge, men vigtigst af alt reducerer det CO2-udledningerne fra vores aktiviteter.

 

KSN værksted, med automatisk strømbesparende lys

RECS-CERTIFICERING

100 % grøn strøm

Fremstilling af industriudstyr kræver en masse strøm, men vi har truffet en række foranstaltninger for at sikre, at vi anvender grøn energi: Al elektricitet, der anvendes i vores faciliteter i Bjerring, kommer fra vindmøller, som er RECS-certificeret (Renewable Energy Certificate System) af vores el-leverandør.

SE VORES RECS-CERTIFIKAT

 

RECS-CERTIFICERING

Kontakt os

Vil du gerne vide mere?

Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvad vi gør for at forbedre bæredygtigheden af vores drift. Og hvad vi kan gøre for at hjælpe dig med at gøre det samme.

Michael Jacobsen
+45 87 99 77 24
muj( @ )ksn.dk

Michael Jacobsen, Eksport

Lad os ringe dig op

Ved at udfylde kontaktformularen indsender du dine persondata til KSN. Vi beskytter dine data i henhold til europæiske databeskyttelseslove. Læs vores persondatapolitik​ for at få flere oplysninger.

 

keyboard_arrow_up