Kunde høstede store besparelser med specialløsning
marts 29, 2017
Generationsskifte i KSN Industri – klar til fremtiden
marts 29, 2017

Uddannelsespolitik

Uddannelse for KSN er sund fornuft og samfundssind

KSN Industri laver individuelle løsninger i tæt samarbejde med vores kunder. Der er sjældent to ens projekter, og vores får hele medarbejdere får hele tiden nye tekniske udfordringer. Det stiller store krav til specialviden og kompetence og til os som virksomhed.
KSN har indfriet disse krav i tre årtier siden vi blev grundlagt i 1988. En af de allervigtigste årsager er vores evne til at uddanne lærlinge og fastholde efterfølgende som kolleger. Vi ønsker at have adgang til gode medarbejdere, og vi er vores egen rolle og opgave bevidst. Derfor har KSN en uddannelsespolitik, som består af fire målsætninger:

  • KSN vil hele tiden have mindst 3-5 lærlinge svarende til 6-10% af vores medarbejderstab. Det skal sikre, at vi har adgang til arbejdskraft med, der matcher vores kunders krav og forventninger.
  • KSN efterspørger medarbejdere med en praktisk-teknisk baggrund indenfor maskiner, styring og automation. Vi ønsker selv at være en foregangsvirksomhed indenfor uddannelse af medarbejdere med den profil.
  • For KSN skal tingene være konkrete. Vi ønsker at tage et lokalt samfundsmæssigt ansvar ved at uddanne unge mennesker til et højt kompetenceniveau indenfor den industrielle sektor – til gavn for dansk produktion.