Om os

30 år i industriens tjeneste

Opfindere arbejder ikke med skabeloner

Fokus og strategi

KSN har næsten 30 år på bagen som udvikler, konstruktør, installatør og servicepartner på specialkonstruerede maskiner. Vi har bevidst holdt fast i vores ”opfinder-gen”, og vores DNA indenfor udvikling, i stedet for at holde fast i ”et produkt” eller ”en tilgang”.

Vi er ca. 40 medarbejdere, og de håndplukkes, uddannes og trænes i at se muligheder i konkrete problemstillinger. Det er vores fokus – det er spændende og svært til tider….men udbyttet for vores kunder er åbenlyse forbedringer indenfor:

  • Innovation
  • Proces
  • Kvalitet
  • Tid & omkostninger
Vi betjener dansk industri, og vores kundeliste tæller nogle af de største og mest succesrige fyrtårne blandt danske virksomheder. Vores strategi er at være udviklingspartner for kundens produktionsfolk. Fokus er altid at skabe konkurrencefordele på markedet.

Derfor følger vi også vores kunder ud i verden. Sådan har vi udviklet os fra en midtjysk maskinleverandør til en international udviklingspartner indenfor procesmaskiner og teknologi. Det har virket i 30 år, og det holder vi fast i.

Organisation

De bedste til at løse problemerne er dem, der har haft hænderne nede i suppen og kender dagligdagen i produktionen. Det tror vi fuldt og fast på. Derfor finder du ikke en masse ingeniører i vores virksomhed – vi arbejder ikke som konsulenter, og vi tilgår ikke problemstillingerne på et abstrakt overordnet niveau.

Vores tilgang er altid praktisk og håndgribelig med udgangspunkt i den konkrete problemstilling. Vores folk er uddannet indenfor betjening og design af maskiner – og vi kombinerer det med faguddannet personale indenfor styring og elektronik. Hos KSN er adgangsbilletten praktisk erfaring, og vi er vant til at have arbejdstøj på og værktøj i hånden.

Samarbejde

Creating Solutions Together er vores motto og leveregel. Det kan lyde trivielt – for ”gør alle ikke det?”, kunne man spørge. ”Arbejder man ikke altid tæt med kunderne?”. Men for os er det mere end et motto, der er opfundet for at tilfredsstille et behov for ”corporate communication”. Det er selve nerven i virksomheden.

Når man løser komplekse produktionsbehov og redesigner tekniske arbejdsgange hos kunderne, er det nødvendigt at arbejde både sammen med kunder, andre leverandører og konkurrenter for at knække nøden. Hos os bygger vi ikke en mur op om vores egen viden og indsigt. Vi har kun gode erfaringer med åben at spille vores fulde viden ”på bordet”, lige meget hvem vi sidder sammen med. Det bærer frugt og det afføder respekt.