Vaskere

Creating solutions together

poster
Drum washing machine test with 12 cm screws
00:00
--
/
--

KSN har produceret dansk kvalitet i 25 år

KSN Industri skaber løsninger med rødder i god håndværk og er nu en moderne og succesfuld virksomhed med et godt renommé.

KSN Industri A/S er leverandør af vaskeanlæg af højeste kvalitet. Sammen med vores kunder skaber vi hele løsninger, fordi vi arbejder tæt med kunden gennem hele processen.

På vores tegnestue udvikler vi alt i 3D, så kunden kan få både overblik og fokus på detaljen inden produktionen sættes i gang.

Sammen eliminerer vi de største faldgruber og vores erfaring og forudseenhed forhindrer at problemer sinker projektet.

ikon-smiley

 Forbedret
arbejdsmiljø

ikon-fremgang

Øget kapacitet
i produktionen

ikon-service

Designet til
nem service

eksempler-tromle
vasker-standard

Gennemprøvet løsning

KSN tromlevaskere er solgt til mere end 600 kunder i hele verden

Vask og tørring direkte i produktionslinjen

Vores standard vaskemaskine er bygget i rustfrit stål og bliver styret af en Siemens eller Allen-Bradley plc. Den betjenes via et brugervenligt panel, hvor sprog kan vælges efter behov. Dansk, tysk og engelsk er standard, men kan oversættes til sprog efter ønske (Option).

Alle nødvendige funktioner vises i displayet, hvor der også er mulighed for at indstille de parametre, som er på maskinen.

Tromlevaskeren kan køre stand alone eller implementeret i en produktionslinje, hvor der er interface til andre maskiner. Vi tilbyder også båndvaskere og specialvaskere som konfigureres specielt til de emnetyper, som skal rengøres. Vi kan tilpasse retning, dimensioner, antal trin med mere efter kundens ønske.

Emnerne, som skal affedtes kan blive leveret direkte fra anden maskine, samlebånd eller fødes manuelt. De føres skånsomt igennem maskinen ved hjælp af en tromle med en indvendig spiralmedbringer.

Maskinen er oftest inddelt i 3 zoner: Vask, skyl og tørring.

I første zone bliver emnerne rengjort med alkalisk sæbe, der opløser rester af olie eller kølesmøremiddel fra skære eller bukke operationer. Hvis der forekommer olie på overfladen kan der tilkøbes en separator, som fjerner friolien, så vaskevandet holder længere. Metalspåner og øvrigt snavs opfanges i et special filter.

Skyllezonen er opbygget som vaskezonen. Her fjernes eventuelle sæberester eller metalspåner med rent vand. Til slut bliver emnerne tørret ved hjælp af varm luft via en højtryksblæser op til 110° C.

Forbedrer arbejdsmiljø

  • KSN tromlevaskere er en in-line maskine, som oftest sættes ind på en automatisk linje, hvilket gør, at der ikke er ekstra håndtering i forbindelse med processen. Den kan programmeres, så den starter, når der fødes emner ind, og automatisk lukker ned, hvis ikke der kommer produkt. Dette sparer medarbejderne for mange tunge løft.
  • Udsugning kan monteres således, at medarbejderne undgår dampgener.
  • En lukket konstruktion og isolering af maskinen reducerer støj/varme niveauet til mindst muligt.

Reducerer vandspild

  • KSN olieseparator (Option) renser vandet, hvis der er friolie på overfladen. Dette reducerer vandforbruget i processen, hvorved
    der er meget at spare med hensyn til bortskaffelse af spildevand.

Nem at servicere

  • Servicevenligt design. Konstrueret således, at man hurtigt kan komme til alle maskines vitale dele. Service kan udføres let med minimalt tidsforbrug.

Gennemprøvet løsning

  • KSN tromlevaskere er solgt til mere end 600 kunder i hele verden. De er bygget til 24/7 drift, og der går ofte år imellem vi hører fra kunder, som har brug for reservedele og service.

Håndtering af emner fra Ø5 til Ø200

  • Maskinen kan konfigureres efter emnets mål, type og styktal pr. time.

Kort tilbagebetalingstid

  • KSN tromlevasker erstatter adskillige medarbejdere og tilbagebetalingstiden er ofte under et halvt år.
vasker-standard-options

Options

Vaskeanlæg kan leveres med tilpasninger og tilføjelser, der sikrer en optimal løsning

  • Forskellige tromle løsninger afhængig af produkt
  • Integration af infeed udstyr
  • Integration af outfeed udstyr
  • Tilvalg af olieseparator
  • Mulighed for coating af produkter
  • Internet modem, der muliggør fjerndiagnose og ny programopsætning.
  • Service/reservedelspakke