Specialvaskere

Creating solutions together

KSN har produceret dansk kvalitet i 25 år

KSN Industri A/S producerer vaskeanlæg af højeste kvalitet. Sammen med vores kunder skaber vi hele løsninger, fordi vi arbejder tæt med kunden gennem hele processen.

KSN Industri A/S har 25 års erfaring i fremstilling af vaskere, der indgår direkte i en optimal produktionslinje. Vi har et standardprogram af tromlevaskere, der blandt andet kan rengøre og påføre coating på emner fra Ø5 til Ø200.

Derudover tilbyder vi båndvaskere og specialvaskere som konfigureres specielt til de emnetyper, som skal rengøres. Vi kan tilpasse retning, dimensioner, antal trin med mere efter kundens ønske.

ikon-smiley

 Forbedret
arbejdsmiljø

ikon-fremgang

Øget kapacitet
i produktionen

ikon-service

Designet til
nem service

baandvasker-eksempler
baandvasker-2
KSN CONVEYOR BELT WASHING SYSTEM
00:00
--
/
--
baandvasker

Gennemprøvet løsning

KSN Vaskeanlæg er solgt til mere end 600 kunder i hele verden

Vask og tørring direkte i produktionslinjen

Processen
Emnet køres skånsomt på et stålbånd igennem de trin som er valgt. Løsningen kan laves enten, hvor emnerne kører igennem maskinen og leveres modsat indgangspositionen eller hvor emnerne transporteres tilbage til indgangspositionen. Sidstnævnte bruges i forbindelse med robotceller.

I vaskezonen spules emnerne med et skræddersyet spulesystem, som sikrer at emnet rammes på alle flader. Herefter skylles med rent vand, som fjerner eventuelle sæberester inden de tørres i tørresektionen. Der kan vælges flere trin.

Maskinen er forsynet med grovfiltre der fjerner partikler under processen. Som option kan der monteres forskellige systemer, der renser vandet for olie/partikler, hvilket forlænger levetiden på vaskevandet.

Erfaring med emner op til 10 tons
Små emner håndteres skånsomt i trådkurve. Det kan for eksempel være emner, der ikke må ridses og skal videre til overfladebehandling. Emner der skal håndteres individuelt lægges i fixture, som sidder på en kæde, der takter gennem anlægget. Dette princip bruges typisk, hvis der er håndtering i begge ender, der hvor maskinen indgår i en produktionslinje.  Store emner op til 10 tons placeres på en pallette, som køres ind i maskinen på en kraftig rullebane eller placeres direkte i maskinen med truck, kran eller lignende.

Vi tilbyder også robothåndtering eller P&P til lade, aflade og palletering af emner.

Forbedrer arbejdsmiljø

 • KSN båndvasker er en in-line maskine, som oftest sættes ind på en automatisk linje, hvilket gør, at der ikke er ekstra håndtering i forbindelse med processen. Den kan programmeres, så den starter, når der fødes emner ind, og automatisk lukker ned, hvis ikke der kommer produkt. Dette sparer medarbejderne for mange tunge løft.
 • Udsugning kan monteres således, at medarbejderne undgår dampgener.
 • En lukket konstruktion og isolering af maskinen reducerer støj/varme niveauet til mindst muligt.

Reducerer vandspild

 • KSN olieseparator (Option) renser vandet, hvis der er friolie på overfladen. Dette reducerer vandforbruget i processen, hvorved
  der er meget at spare med hensyn til bortskaffelse af spildevand.

Nem at servicere

 • Servicevenligt design. Konstrueret således, at man hurtigt kan komme til alle maskines vitale dele. Service kan udføres let med minimalt tidsforbrug.

Gennemprøvet løsning

 • KSN tromlevaskere er solgt til mere end 600 kunder i hele verden. De er bygget til 24/7 drift, og der går ofte år imellem vi hører fra kunder, som har brug for reservedele og service.

Håndtering af store emner

 • Maskinen kan konfigureres efter emnets mål, type og styktal pr. time.

Kort tilbagebetalingstid

 • KSN tromlevasker erstatter adskillige medarbejdere og tilbagebetalingstiden er ofte under et halvt år.
poster
Pick and Place for Conveyor Belt Washing System
00:00
--
/
--

Options

Vaskeanlæg kan leveres med tilpasninger og tilføjelser, der sikrer en optimal løsning

 • Forskellige båndløsninger afhængig af produkt
 • Integration af infeed udstyr
 • Integration af outfeed udstyr
 • Tilvalg af olieseparator
 • Mulighed for coating af produkter
 • Internet modem, der muliggør fjerndiagnose og ny programopsætning.
 • Service/reservedelspakke